Agenda

A- A A+

De Man & Andere Helden #2 ‘Mannen en seks’

22 maart 2017
Locatie: Tolhuistuin, IJpromenade 2, 1031 KT Amsterdam, Nederland
Geen softe borrelpraat en geneuzel over seks, maar gewoon een avond met echte wetenschappers en deskundigen die wél van wanten weten. Er komen ervaren seksexperts en panelleden aan het woord die jou niet alleen de keiharde feiten geven, maar ook tips & tricks waar je als man (en als vrouw) nog jaren mee vooruit kunt.

Lees verder op http://www.nieuwwij.nl/nieuws/man-helden-2-mannen-en-seks/.
Bekijk in Google Calendar

Passie voor compassie-weekend

24 maart 2017
Locatie: Zin in Werk, Boxtelseweg 58, 5261 NE Vught, Nederland
De Beweging van Barmhartigheid organiseert van 24-26 maart a.s. de tweede ‘Passie voor Compasssie-weekend’ in Kloosterhotel ‘Zin’ in Vught. Geïnteresseerde jongeren (tussen de 20 en 35 jaar) zijn van harte uitgenodigd om een weekend lang met andere deelnemers en gevoed door een aantal inspirerende sprekers aan de slag te gaan met het thema compassie/barmhartigheid.

Lees verder op: http://www.nieuwwij.nl/nieuws/passie-compassie-weekend-2017/.
Bekijk in Google Calendar

Theatervoorstelling Fada: 'Talent op de vlucht'

24 maart 2017
Locatie: Dominicuskerk, Spuistraat 12, 1012 TS Amsterdam, Nederland
In de veertigdagentijd is theatergezelschap Fada in de Dominicus Amsterdam te gast in de Dominicuskerk in Amsterdam. Fada is een theatergezelschap ontstaan in de noodopvang in Alphen aan den Rijn. Op 24 maart om 19.30 uur wordt Talent op de Vlucht uitgevoerd en daarbij bent u van harte welkom.

Lees verder op http://www.nieuwwij.nl/nieuws/theatervoorstelling-fada-talent-op-vlucht/.
Bekijk in Google Calendar

Lancering glossy over multireligiositeit

23 mei 2017
Locatie: De Nieuwe Liefde, Da Costakade 102, 1053 WP Amsterdam, Nederland
Op 23 mei verschijnt de glossy MiX, over mensen die elementen uit verschillende religies en levensbeschouwingen combineren.

Het tijdschrift wordt die dag gepresenteerd tijdens het evenement ‘Mix en Match van Religie Vandaag’ in De Nieuwe Liefde in Amsterdam, van 19.30 tot 21.30 uur. Schrijfster Rosita Steenbeek neemt het eerste exemplaar in ontvangst en zal reageren op de inhoud van de glossy. De joods-boeddhistische zangeres Lies Müller zal een duet zingen met imam Mehmet Yurek.

Lees verder op http://www.nieuwwij.nl/nieuws/lancering-glossy-over-multireligiositeit/.
Bekijk in Google Calendar