Stuur dan voor 5 oktober a.s. een mail naar de redactie van Nieuw Wij via info@nieuwwij.nl met als onderwerp ‘Boek Tillema’, aangevuld met uw naam en uw postadres. Onder de inzendingen zullen 3 exemplaren worden verloot. Alleen de winnaars krijgen uiterlijk 6 oktober a.s. per mail bericht.

Over het boek:

Al eeuwenlang vertellen mensen elkaar de mooiste verhalen: over monsters, demonen, goden en dappere personen. Over hoe de wereld zou zijn geschapen, de avonturen van dappere helden en waarom de mensen toch zo vaak ruzie maken.

ezel67

In alle religies over de hele wereld komen die verhalen voor. Of het nu christenen, hindoes, of indianen diep in de oerwouden zijn, ze delen prachtige en eeuwenoude verhalen met elkaar.

Godsdienstwetenschapper Erik Jan Tillema vertelde ze in zijn eigen woorden aan zijn jonge kinderen en de twintig mooiste heeft hij geselecteerd voor dit boek.

Van de oude man die elke dag zijn ezel opvouwt en het kleimannetje dat zijn hoofd verliest, tot de vuurgodin met brandende nagels en het meisje dat duizend armen krijgt: de allermooiste verhalen uit alle religies.

Voor meer informatie over dit boek of om dit boek te bestellen (€ 14,95 plus verzendkosten): klik hier.

Bron: www.youtube.com
Logo-Personen

Redactie Nieuw Wij

Heeft u ook een nieuwstip? Of wilt u zelf publiceren? Laat het ons weten. Contactpagina.
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin het gesprek.