Stuur voor 25 februari a.s. een mail naar de redactie van Nieuw Wij via info@nieuwwij.nl met als onderwerp ‘Leef wat je Bent’, aangevuld met uw naam en uw postadres. Onder de inzendingen zullen 3 exemplaren worden verloot. Alleen de winnaars krijgen uiterlijk 28 februari per mail bericht.

leefwatjebent

Over het boek

Wie zijn wij, wat maakt ons menselijk, waar komen we vandaan, waar ligt onze oorsprong en waar gaan we naartoe? Hoe ziet de toekomst van onze aarde eruit en welke rol kunnen we daarin spelen?

In onze jachtige prestatiemaatschappij lopen we het risico onszelf voorbij te hollen. We moeten voldoen aan eisen van anderen en als we niet oppassen komen we terecht in een leven dat niet het onze is.

Dit is echter een boek om langzaam te lezen, want net zoals het leven zelf, geeft het zijn geheimen maar langzaam prijs. We worden uitgenodigd over de grote vragen van het leven na te denken, niet alleen met het hoofd, maar ook met het hart en de buik. Compassie is hierbij het sleutelwoord.

Met tal van praktische voorbeelden, anekdotes en wijsheden uit alle windrichtingen wordt een heldere visie op onze universele menselijkheid ontvouwd.

Dit boek is een uitnodiging onszelf serieus te nemen. Leef wat je bent – daar wordt het leven mooier en de wereld beter van.

Logo-Personen

Redactie Nieuw Wij

Heeft u ook een nieuwstip? Of wilt u zelf publiceren? Laat het ons weten. Contactpagina.
Profiel-pagina
Al 2 reacties — praat mee.