Stuur voor 10 november 2017 een mail naar de redactie van Nieuw Wij via info@nieuwwij.nl met als onderwerp ‘Volwassen geloven en denken’, aangevuld met uw naam en uw postadres. Onder de inzendingen zullen 3 exemplaren worden verloot. Alleen de winnaars krijgen uiterlijk 15 november per mail bericht.

volwassen

Over het boek

In Volwassen geloven en denken voert Dirk van de Glind een pleidooi voor universele menselijkheid. In het belang van mensheid en planeet zullen we onze menselijkheid moeten ontwikkelen voorbij aan de grenzen van overtuiging, religie, volk en land.

Geloven en denken zijn weliswaar verschillende benaderingen van de grote vragen van het leven, maar met beide staan we voor hetzelfde mysterie.

Universele menselijkheid betekent dat we deel uitmaken van hetzelfde universum, dat we organisch en principieel met alles en iedereen verbonden zijn. Zonder compassie kunnen we ons potentieel als mens niet waar maken.

Volwassen geloven en denken helpen ons verder op weg naar geleefde, universele menselijkheid.

Klik hier voor de tekst van een hoofdstuk uit dit boek.

Logo-Personen

Redactie Nieuw Wij

U kunt ons bereiken via de onderstaande links. Mocht u zelf willen publiceren op Nieuw Wij, stuur dan uw bericht per mail op, of maak …
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin het gesprek.