“We blikken samen terug op de successen en uitdagingen van culturele diversiteit,” meldt de organisatie. “Tegelijkertijd gaan we in op de impact van grote veranderingen op verbinding en inclusie in de praktijk, zoals de huidige pandemie.”

Sinds 2014 zet het netwerk van beleidsmakers, Diversiteit & Inclusie-professionals en kosmopolieten zich in voor een cultureel divers en inclusief Nederland. Door het samenkomen van talenten met roots uit alle hoeken van de wereld bundelt Agora Netwerk de krachten en maken ze samen impact.

De jubileumuitzending staat daarom in het teken van de kracht van het netwerken. “Samen met onze hostmember Allen & Overy nodigen we je graag uit om donderdag 28 januari.

Programma

f48898731ec92f3f31bc91e7614bb77e

Tv-presentatrice Aldith Hunkar zal in gesprek gaan met Terence Guiamo (voorzitter Agora Network), Saniye Çelik (lector Diversiteit & Inclusie aan de Hogeschool Leiden), Brechje van der Velden (partner Litigation and Head of the Amsterdam Office bij Allen & Overy), Aaltje Vincent (Advanced Jobmarketing) en een kosmopoliet over de laatste inzichten op het gebied van Diversiteit en Inclusie en hoe je zowel als organisatie & individu impact maakt.

Met de kijkers deelt Agora Network de ervaringen van de afgelopen zeven jaar, de inzet van kosmopolieten en member organisaties en blikt vooruit met de visie voor de komende zeven jaar.

Spoken word artiest Atta de Tolk neemt de deelnemers mee in zijn vertelling en maakt kijkers deelgenoot van de magie van het woord voor een krachtige verbinding.

Workshop storytelling
Ook jij leert hoe je een verhaal krachtig kan vertellen in de storytelling workshop van Marieke Smids van Stone & Sand. Door jezelf uit te dagen je eigen verhaal te delen, ontdek je hoe verhalen inspireren en leiden tot nieuwe inzichten en ideeën voor een cultureel diverse organisatie. Er wordt afgesloten met een Q&A via live chat.

Aanmelden

Wie deel wil zijn van het krachtig netwerk voor culturele diversiteit en inclusie en zich wil laten inspireren door ervaring en de diversiteit aan verhalen, kan zich opgeven voor het online Agora Network jubileum. Aanmelden kan via deze webpagina.

Terence Guiamo, Hakan Akdoğan, Ashnie Bisalsingh, Maarten Wang, Rabia Soydemir, Selda Akbal, Yvonne Moonen en Suzan Nooijen.

Logo_Personen

Redactie Nieuw Wij

Heeft u ook een nieuwstip? Of wilt u zelf publiceren? Laat het ons weten via de contactpagina.
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin het gesprek.