Aflevering 1

Marjanne Huising is kruidenvakvrouw en bomencoach. De natuur is dan ook heel erg belangrijk voor haar. Ze werd zich hier pas op latere leeftijd van bewust, maar toen ging er een compleet nieuwe wereld voor haar open. Bomen zijn haar gidsen. Ze geven haar veel inzicht in wat haar bezig houdt. Narsingh gaat bij haar een bomensessie doen. Kan je echt iets van bomen leren?

Willem Dieleman wil de wereld veranderen, met… pannenkoeken. Hij stopte met zijn saaie kantoorbaan en begon te reizen naar verre landen. Tijdens een van die reizen realiseerde hij zich dat hij meer wilde dan alleen maar avonturen verzamelen. Hij wilde ook iets teruggeven en hij ontdekte dat hij via het bakken en uitdelen van pannenkoeken met mensen in contact kwam en dat het mooie momenten van klein geluk opleverde. Narsingh gaat met Willem op stap in Amsterdam om pannenkoeken uit te delen en geluk te vangen.

Veel mensen hebben weleens het gevoel dat er iets mis is in hun huis. Dat sommige plekken niet goed voelen of dat er dingen gebeuren die niet te verklaren zijn. Daarmee ben je bij Juno Burger aan het juiste adres. Hij is namelijk energetisch reiniger. Met zijn wichelroede ontlaadt hij huizen en kantoren van energetische verstoringen.

Logo-Personen

Redactie Nieuw Wij

Heeft u ook een nieuwstip? Of wilt u zelf publiceren? Laat het ons weten. Contactpagina.
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin het gesprek.