Met Music Moves PRO word je getraind om een evenement of innovatie voor een kwetsbare groep te organiseren tijdens ADE Je leert hoe je ondernemerschap, innovatieve vaardigheden en creativiteit kan combineren met leven en werken vanuit je hart. Dat kan bijvoorbeeld door een technorave voor doven, een festival voor vluchtelingen, of een silent disco om jongeren met down te organiseren.

Stefan Beek, programmaleider en initiatiefnemer van Music Moves PRO: “Bijna iedereen houdt wel van een feestje. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Daarom helpen wij ondernemers en professionals om een evenement voor een kwetsbare groep te organiseren. Voor mensen die een afstand ervaren tot de dansvloer. Dat is niet alleen iets moois voor de stad, maar ook goed voor het sociaal ondernemerschap, waar Halsema een oproep voor doet.”

Jan-Willem van de Ven, directeur van Amsterdam Dance Event: “ADE is het grootste festival ter wereld op het gebied van elektronische muziek. We nemen op verschillende manieren onze verantwoordelijkheid om de dansvloer voor iedereen toegankelijk te maken. Dat kunnen we niet alleen. Door Music Moves PRO aan te bieden stimuleren we programmeurs en ondernemers om zich in te zetten voor kwetsbaren. Zo vergroten we samen onze sociale impact.”

select3

Robert-Jan Glas, creatief en mede-initiatiefnemer: “Een feestje organiseren is een leuke en laagdrempelige manier om met mensen aan de slag te gaan die je nog niet zo goed kent. Wij hopen dat het event voor ondernemers een begin is om zich blijvend sociaal-maatschappelijk in te zetten. Het is namelijk niet alleen goed voor de ander, maar ook goed voor jezelf en je onderneming. Sociaal werk verrijkt je als mens en als ondernemer” 

Sprekers tijdens de training komen o.a. ondernemer Marnix Geus (Stichting The Present, winnaar omarmprijs 2022), presentatrice Eva Eikhout (BNN/VARA), Brian van Vuure (ID&T),  programmeur Jamilla Barry (De School) en verschillende ervaringsdeskundigen aan het woord. De trainingen vinden plaats hoog in de ADAM toren.  Meer info en inschrijven via musicmoves.nl/PRO.

Logo_Personen

Redactie Nieuw Wij

Heeft u ook een nieuwstip? Of wilt u zelf publiceren? Laat het ons weten via de contactpagina.
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin het gesprek.