Op zondag 16 en maandag 17 september geeft de Dalai Lama in Ahoy Rotterdam twee openbare lezingen. Op 16 en 17 september geeft hij in Rotterdam Ahoy twee openbare lezingen. De eerste wordt ingeleid met een gesprek tussen de Dalai Lama en Richard Gere, acteur en voorzitter van International Campaign for Tibet (ICT). Dit in het kader van het dertigjarig jubileum van ICT.

Het bezoek van de Dalai Lama aan Nederland staat in het teken van mededogen en waarom juist mededogen essentieel is in deze onrustige tijd. De Dalai Lama: ‘Het ontwikkelen van mededogen en begrip voor anderen, brengt datgene wat we allemaal zoeken: rust en geluk.’ De Dalai Lama komt naar Nederland op uitnodiging van De Nieuwe Kerk Amsterdam en Stichting Bezoek Dalai Lama.

Voor een uitgebreider en actueel overzicht van de dialoog op 15 september in de Nieuwe Kerk Amsterdam over Compassie en Technologie waaraan Zijne Heiligheid de Dalai Lama deelneemt: klik hier. Via deze link vindt u ook meer informatie over de openbare bijeenkomsten op 16 en 17 september in Ahoy in Rotterdam.

Bron: De Nieuwe Kerk Amsterdam

Logo-Personen

Redactie Nieuw Wij

Heeft u ook een nieuwstip? Of wilt u zelf publiceren? Laat het ons weten. Contactpagina.
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin het gesprek.