Stek is de uitvoeringsorganisatie van de Protestantse Diaconie Den Haag en de Protestantse Kerk Den Haag. Stek wil mensen stimuleren om zich met elkaar te verbinden en elkaar te beschermen, elkaar te versterken en te bezielen. Als afdelingsmanager van Stek was Derk Stegeman de afgelopen jaren in het bijzonder verantwoordelijk voor een vijftiental projecten, waaronder het vernieuwende  jongerenprogramma StekJong en het maatjesproject voor mensen in de schulden Budgetmaatjes070.

Landelijke bekendheid kreeg hij als organisator en woordvoerder van het kerkasiel, dat van oktober 2018 tot eind januari 2019 in buurt-en-kerkhuis Bethel in Den Haag werd gehouden. Het bestuur is dan ook zeer verheugd met Derk Stegeman een ervaren en uitstekend ingewerkte directeur te krijgen.

Derk Njoya Stegeman (Foumban, Kameroen, 1966) studeerde theologie in Amsterdam (UvA), Leiden en Yaoundé en kwam in 2002 in dienst als ambtelijk secretaris van de Protestantse Gemeente te ’s-Gravenhage. In 2007 werd hij afdelingsmanager en waarnemend directeur bij Stek. Hij was acht jaar lang voorzitter van het Beraad Grote Steden van de Protestantse Kerk in Nederland.

Onder hartelijke  dank voor haar grote inzet voor Stek en Diaconie gedurende de afgelopen bijna 9 jaar zal op 15 januari 2020 afscheid genomen worden van ds. Ineke Bakker. Nadere informatie hierover volgt later op www.stekdenhaag.nl.

Logo-Personen

Redactie Nieuw Wij

Heeft u ook een nieuwstip? Of wilt u zelf publiceren? Laat het ons weten. Contactpagina.
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin het gesprek.