Barbara van Olffen is logopediste en medeorganisator van deze avond. Zij vertelt: “Wij begeleiden transgendermensen in hun transitie naar een nieuwe stem die past bij hun identiteit. Voor velen is het een spannende stap om die nieuwe stem te gebruiken op een podium. Op deze avond wordt aan iedereen alle ruimte geboden, zonder oordeel, om hun vaak nieuwe stem te gebruiken.”

Het evenement dient als een podium voor transmensen om gezien, gehoord en verbonden te worden, zo meldt de organisatie. “Verwacht een evenement dat niet alleen leuk en gezellig is, maar ook ontroerend, creatief en inspirerend.”

En hun oproep luidt: “Kom op 1 augustus naar Paradiso en laat je meeslepen door de kracht, diversiteit en talenten van de transgendergemeenschap. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot middernacht. Iedereen is welkom om te komen kijken en vooral te luisteren. De presentatoren van de avond zijn Claire Slingerland en Barbara van Olffen.”

De avond wordt georganiseerd door Logopedie Flevoland in samenwerking met Rik Limonard, zangcoach en artiest. Rik verleent ook de muzikale ondersteuning.

Kaarten kunnen besteld worden via de website van Paradiso Amsterdam (5 euro onkostenvergoeding): https://tickets.paradiso.nl/1048db88769b4ca3a694407e9b13b03d.

Logo_Personen

Redactie Nieuw Wij

Heeft u ook een nieuwstip? Of wilt u zelf publiceren? Laat het ons weten via de contactpagina.
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin het gesprek.

Advertentie

Kloostercast