Eindeloos India belooft een culturele ervaring te bieden in het hart van Rotterdam. Het festival trapt af op 26 oktober in de Arminius met een debat over de erfenis van de Hindoestaanse gemeenschap. Artistiek leider Rajiv Bhagwanbali, documentairemaker Anita Bharos, historicus Rosemarijn Höfte, SKVR-docent Prewien Pandohi-Mishre, delen hun persoonlijke inzichten met het publiek en AD-columniste Brenda Stoter Boscolo.

27 oktober: voorstelling 'Many Faces of Love'

img_3736.jpg__1972.0x2630.0_q85_crop_subsampling-2_upscale

Op 27 oktober verplaatst het festival zich naar de Kunsthal met de voorstelling ‘Many Faces of Love’. Deze voorstelling biedt een reflectie op 150 jaar immigratie en de invloed van oude literatuur op de Hindoestaanse cultuur. Het programma is nauw verbonden met ‘[H]erkennen Herbouwen – Wonderkamers van het Rotterdams koloniaal verleden’. Op 28 oktober is er speciale aandacht voor Indiase klassieke muziek in de Doelen, gepresenteerd door Prewien Pandohi-Mishre en Nirali Kartik. Het festival sluit op 29 oktober af in de Bijenkorf. Het winkelend publiek wordt getrakteerd op muziek en culinaire lekkernijen.

Doe mee: maak kans op 2 vrijkaartjes!

Exclusief voor lezers van NieuwWij.nl verloot de organisatie drie keer een set van 2 vrijkaartjes voor de voorstelling ‘Many Faces of Love’ op 27 oktober van 13.00 tot 15.00 uur in de Kunsthal in Rotterdam. Wil jij kans maken? Stuur dan een e-mail naar: [email protected] met als onderwerp ‘NieuwWij Loting’ en vermeld je voornaam, achternaam, en volledige postadres. De actie start op 13 oktober en loopt tot 20 oktober om 12.00 uur. De drie winnaars krijgen vrijdagmiddag 20 oktober bericht. Ook de andere inzenders krijgen op 20 oktober bericht.

Bron: www.youtube.com

Voor meer informatie en het volledige programma, bezoek www.desiyup.com.

Logo_Personen

Redactie Nieuw Wij

Heeft u ook een nieuwstip? Of wilt u zelf publiceren? Laat het ons weten via de contactpagina.
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin het gesprek.