Music Moves verbindt jongeren met kwetsbare mensen in Amsterdam door middel van muziek events. Dat kunnen we niet alleen, we hebben jou nodig als social coach om dit te organiseren!

De Music Moves events vinden plaats op verschillende locaties in Amsterdam, tijdens de introductieweek van de Hogeschool van Amsterdam. Hier laten we aan nog eens 600 studenten zien hoe leuk het is om bij te dragen aan het leven van een ander.

Gratis trainingsprogramma met social coach certificaat!

Verbind mensen die in het eerste opzicht weinig met elkaar gemeen hebben. Schrijf je in voor ons gratis trainingsprogramma tot social coach; bedenk én organiseer je eigen muziek event!

In het trainingsprogramma tot social coach doe je skills op waar je je hele leven wat aan hebt, zoals sociaal ondernemerschap en leiderschap, omgaan met kwetsbare doelgroepen en event organisatie.

Good to know: je ontvangt een Certificaat Social Coach als je de trainingen hebt afgerond, lekker voor je CV.

  • De training start met een gezamenlijke Kick-off op 14 mei. Dan vormen we jouw team aan social coaches, je kunt je samen met een vriend of vriendin opgeven. Gezellig!
  • Je volgt in totaal 8 trainingen, best wel veel he? Vergeet niet dat we Amsterdam op z’n kop gaan zetten tijdens de intro-week van de HvA en dat jij samen met je team helemaal verantwoordelijk bent voor het bedenken en uitvoeren van één van de Music Moves events. Daar hebben we jouw commitment voor nodig.
  • Nog leuker: na de Music Moves events sluiten we gezamenlijk af met een groot feest in de Tolhuistuin Paradiso Noord. En je weet wat ze zeggen… be there or be square!

Meer informatie over de trainingsdagen en inschrijven vind je hier: www.music-moves.nl/schrijf-je-in

Wees snel, we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar & je kunt jezelf inschrijven tot 10 mei!

Partners

Music Moves is een initiatief van Stichting 10,000 HOURS, Hogeschool van Amsterdam, Breekjaar en Deedmob.

Logo-Personen

Redactie Nieuw Wij

Heeft u ook een nieuwstip? Of wilt u zelf publiceren? Laat het ons weten. Contactpagina.
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin het gesprek.