How to throw a Christmas Party is een bonte verzameling van dertig muzikanten, theatermakers, kunstenaars, bouwers, vormgevers en verhalenvertellers. Sinds 2010 maakten zij vijf cd’s en EP’s met eigenwijze kerstmuziek, tourden rond de kerstdagen door het land en werden daarmee een begrip voor een trouwe schare fans.

Na zeven magere jaren zijn ze terug en gaan ze all in met: Herodes – The Musical. De muzikanten van het collectief (onder andere Eins Zwei Orchestra, Mensenkinderen, This beautiful mess) maakten samen met theatermaker Tim Schouten (Dear T,) een over-the-top-houtje-touwtje-voorstelling over de minst sympathieke figuur uit het kerstverhaal: Herodes, gespeeld door Yara Piekema. Hoe kijkt deze pessimist, controlfreak, complotdenker, en machtswellusteling naar het kindje in de kribbe? Welke dreiging gaat er uit van dit onbeduidende baby-tje?

Bijna alle liedjes die het gezelschap ooit uitbracht krijgen een plek in het verhaal vol hoogte- en dieptepunten, onverwachte wendingen, ontroering en hilariteit. Verwacht een avond gevuld met goud, wierook, glitter en mirre!

Tourdata

Vr 16 dec, 21.00 uur, Gebouw-T, Bergen op Zoom
Za 17 dec, 20.00 uur, Burgerweeshuis, Deventer
Do 22 dec, 20.15 uur, De Helling, Utrecht
Vr 23 dec, 20.15 uur, De Helling, Utrecht
Za 24 dec, 15.00 uur, De Helling, Utrecht
Za 24 dec, 20.15 uur, De Helling, Utrecht

Website: www.howtothrowachristmasparty.nl

IMG_3480 Fotocredits Edwin Poot
How to throw a Christmas Party met ‘Herodes – The Musical’ Beeld door: Edwin Poot
( advertentie )

MBO Raad zoekt professionals voor cyberveiligheid!

MBO Digitaal is een platform van de MBO Raad waarbinnen alle mbo-instellingen samenwerken aan de digitalisering van het onderwijs. Informatieveiligheid is daarbij cruciaal. Voor het programma Cyberveiligheid mbo gaat een nieuw team van start. De MBO Raad zoekt enthousiaste en ondernemende teamleden:
  • 1. Beleidsadviseur privacy en cyberveiligheid.
  • 2. Communicatieadviseur cyberveiligheid.
  • 3. Projectassistent.

Bekijk de vacatures.

Logo_Personen

Redactie Nieuw Wij

Heeft u ook een nieuwstip? Of wilt u zelf publiceren? Laat het ons weten via de contactpagina.
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin het gesprek.