“Zekerheid, stabiliteit en comfort zijn belangrijk. Ze maken ons gelukkig. Ze helpen ons te groeien en in vertrouwen stappen te zetten”, stelt het team achter de website.

“Wij geloven dat lastige tijden als deze ook belangrijk zijn. Hoe onaangenaam ook, ze geven ons de mogelijkheid om te verdiepen. We komen erachter dat stilstand – ondanks de vele consequenties – toch ook wel hele fijne, nieuwe (persoonlijke) inzichten kan opleveren.”

Op de site wordt eigen content uit Amsterdam gepubliceerd, maar worden ook andere berichten gedeeld. Zo zijn er links naar fotoreportages van personeel op de intensive care te zien, maar ook naar een virtuele 360 graden tour van de Sixtijnse kapel in Rome. Ook worden Amsterdammers geïnterviewd over hoe zij omgaan met de coronacrisis.

De berichten zijn verdeeld in vier categorieën: kijken, lezen, luisteren en doen. De website is te bezoeken via www.keepthefaith.nl.

Keep-the-Faith

U kunt gratis verder lezen

Klik deze melding weg via het kruisje. Maar goede artikelen schrijven kost geld. Steun daarom onze schrijvers en word al vanaf € 5 per maand Vriend/in van Nieuw Wij.

Ik lees eerst het artikel verder.
Logo_Personen

Redactie Nieuw Wij

Heeft u ook een nieuwstip? Of wilt u zelf publiceren? Laat het ons weten via de contactpagina.
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin het gesprek.