De 65-jarige Sadhguru rijdt vanaf 21 maart van Londen naar het Zuiden van India door 27 landen op zijn motorfiets en legt meer dan 30 duizend kilometer af om mensen samen te brengen in het kader van zijn campagne Save Soil.

De campagne Save Soil heeft als doel om burgers wereldwijd bewust te maken over de gevolgen van bodemdegradatie. Door vergaande industrialisatie in de landbouw is er een verarming van de bodemkwaliteit opgetreden en hierdoor ontstaan op grote schaal watertekorten, droogtes en hongersnood. Sadhguru roept iedereen op om politieke leiders van hun land te activeren en beleid te maken om de bodem te beschermen en verdere degradatie tegen te gaan.

Bron: www.youtube.com

Over Sadhguru

Sadhguru is een yogi en visionair uit India. Hij is de oprichter van ISHA foundation en heeft miljoenen volgers. Sadhguru is een internationaal befaamd spreker en auteur van de New York Times Bestseller Inner Engineering en A Yogi’s Guide to Joy. Hij heeft onder meer de Verenigde Naties en het World Economic Forum toegesproken over uiteenlopende onderwerpen zoals sociaaleconomische ontwikkeling, leiderschap en spiritualiteit.

Logo_Personen

Redactie Nieuw Wij

Heeft u ook een nieuwstip? Of wilt u zelf publiceren? Laat het ons weten via de contactpagina.
Profiel-pagina
Al één reactie — praat mee.