Geen softe borrelpraat en geneuzel over seks, maar gewoon een avond met echte wetenschappers en deskundigen die wél van wanten weten. Er komen ervaren seksexperts en panelleden aan het woord die jou niet alleen de keiharde feiten geven, maar ook tips & tricks waar je als man (en als vrouw) nog jaren mee vooruit kunt.

Denk je alles al te weten? Tijdens deze avond kom je er achter dat er altijd nog veel meer te leren valt. Heus.

Integere getuigenissen, praktische adviezen (kleren blijven aan) en verrijkende sekstips uit andere windstreken. Dit alles uiteraard met de nodige dosis humor. Je komt niet alleen als betere minnaar, maar als betere man naar buiten. En vooruit, vrouwen zijn ook welkom. Al is het om te leren dat de man meer is dan alleen zijn pik.

Lucas De Man, artistiek leider van Nieuwe Helden en programmamaker Gian van Grunsven (SEXIETY en Voorlichting voor Gevorderden) nodigen je uit in de wereld van mannen en seks.

Wijze, belezen mannen komen aan het woord, zo heeft seksuoloog Jelto Drenth (schrijver van het boek ‘De man is geen jager’ 2016) het uitgebreid over mannelijke seksbeleving en vertelt Jos Goossens, schrijver van ‘Alleen voor mannen’ meer over de De Multi-Orgastische Man.

——-
Voor het project De Man Is Lam duikt Lucas momenteel samen met fotograaf en filmmaker Ahmet Polat en audiovisueel talent Rashif El Kaoui in de wereld van De Man. Vanuit hun mix van culturen, werelden en disciplines starten ze een persoonlijke zoektocht naar wat het vandaag de dag betekent om man te zijn.

Breng een Man mee en krijg een gratis welkomstdrankje!!!

Deze avond is een samenwerking met Voorlichting voor Gevorderden, een project van Gian waarin zij haar doorlopende onderzoek naar seksbeleving deelt met publiek, door avonden met interviews met seksdeskundigen, live muziek en anatomieles die je nooit op school kreeg.

“De Man en Andere Helden” is een co-productie van Stichting Nieuwe Helden en Tolhuistuin.

Praktische informatie
De Man & Andere Helden #2 ‘Mannen en seks’
Locatie: Tolhuistuin, Amsterdam, Locatie Tuinzaal
Datum: 22 maart 2017
Aanvang: 20.00
Entree 7,50 vvk, 10,- aan de deur

Bron: Stichting Nieuwe Helden

Nog geen reactie — begin het gesprek.