Joanne: ‘Elke dag zijn er mensen die zich met passie inzetten om mensen te verbinden met God, de kerk en elkaar. Dit zijn verhalen van doorzettingsvermogen, creativiteit en liefde. Ik ga op zoek naar deze grote en kleine verhalen in het land…’

Met hart en ziel – aflevering 1: ‘Mens voor mens’ met Mariska van Beusichem, stadspastor van Zwolle
In de eerste aflevering van Met hart en ziel ontmoeten we Mariska, stadspastor in Zwolle. Ze staat op het punt om iets te doen wat ze nooit eerder heeft gedaan: ze is gevraagd om tijdens de kick-off van het theaterspektakel ‘De Wilde Deerne’ in Zwolle de aanwezigen toe te spreken en te zegenen. Als stadspastor is ze beschikbaar voor de stad, maar ze had niet verwacht dat ze hiervoor gevraagd zou worden.
Met hart en ziel, dinsdag 17 april om 16.10 uur op NPO 2.

Met hart en ziel – aflevering 2: ‘Winkel vol verhalen’ met Oekie Westerhof, vrijwilligster winkel Mooi Verhaal in Assen
In deze aflevering van Met hart en ziel ontmoeten we Oekie. Oekie is vrijwilligster in een bijzondere winkel: de winkel Mooi Verhaal in Assen. Een plek waar iedereen binnen kan stappen om zijn verhaal te vertellen, een vraag te stellen of een activiteit te organiseren. Mooi Verhaal is een initiatief van dominee Bert Altena, die deze middag ook aanwezig is. Het is elke keer weer een verrassing welke bijzondere mensen de winkel binnenstappen.
Met hart en ziel, dinsdag 24 april om 16.10 uur op NPO 2.

Logo-Personen

Redactie Nieuw Wij

Heeft u ook een nieuwstip? Of wilt u zelf publiceren? Laat het ons weten. Contactpagina.
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin het gesprek.