Het programma begint met ‘Het effect van de Award 2019’. Tijdens dit onderdeel laat de organisatie mensen graag het resultaat van de Awards van 2019 zien. Hanneke Takkenberg, de winnaar, heeft het
geldbedrag besteed aan het project ‘Beeldenbrekers’ van VHTO. Mary Kok ontving de aanmoedigingsprijs en zette het in voor haar Football Equals Acadamy. Beide prijswinnaars vertellen hun verhaal.

Rond 16.00 uur begint ‘Inclusief Leiderschap, hoe doe je dat?’ Human Centric verzorgt deze inhoudelijke bijdrage. Human Centric is opgericht om organisaties inclusiever te maken en besluitvorming te verbeteren. Zij focussen zich op het adresseren van onbewuste bias, met name daar waar dat diversiteit en inclusie raakt. Daarvoor zijn filmscenes ontwikkeld om mensen bewust te laten worden van bias. De filmscène die wordt vertoond tijdens dit event is: Bias in beoordelingsgesprekken. Na het zien van de scene gaan we met elkaar (in break-out rooms) in gesprek om de onderstromen in de scene te kunnen duiden.

Rond 16.45 uur is de Uitreiking van de Caty Asscher Award 2021. De jury maakt de winnaar van de Award en de aanmoedigingsprijs 2021 bekend. Deelnemers zien eerst een videocompilatie van de genomineerden. Daarna maakt Caty Asscher, voorzitter, bekend voor wie de jury gekozen heeft.

Weten wie er genomineerd zijn? Lees dan dit bericht dat onlangs is gepubliceerd op NieuwWij.nl. Aanmelden voor de online bijeenkomst kan via dit webformulier. Uiterlijk een dag voor het event ontvangen deelnemers dan de zoom-link.

Logo_Personen

Redactie Nieuw Wij

Heeft u ook een nieuwstip? Of wilt u zelf publiceren? Laat het ons weten via de contactpagina.
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin het gesprek.