De auteurs spraken met slachtoffers van politiek geweld in Kenia, ​vrouwen in het patriarchale Tadzjikistan, transgenders in India, zwarte homomannen in het christelijke zuiden van Amerika, drugsgebruikers in Myanmar, voormalige gevangenen in Zuid-Afrika, een vluchtelinge uit Oekraïne en met een vertegenwoordiger van de eerste generatie aidspatiënten in Nederland.

Presentatie

Tweede Kamerlid en voormalig minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Lilianne Ploumen neemt tijdens de boekpresentatie op 1 juni het eerste exemplaar in ontvangst. Voicekidswinnares Yosina brengt samen met haar vader het lied Ken je mij ten gehore. Adriaan en Colet zullen aan de hand van korte filmpjes en een aantal foto’s twee van hun​ reizen belichten.

Tentoonstellingen

Dit non-profit project bestaat naast het boek uit fototentoonstellingen; een maand voorafgaand aan AIDS2018 (www.aids2018.org) op het Museumplein en gedurende de conferentie een postercampagne door heel Amsterdam. En in een stand op de Global Village, ook toegankelijk voor publiek.

De Nieuwe Liefde

Er is ook nog een bijeenkomst op 5 juni, half negen, in de kleine zaal van De Nieuwe Liefde in Amsterdam. Kaarten te bestellen via www.denieuweliefde.com. Wees er tijdig bij want er zijn maar zestig plaatsen.

Voor meer informatie over het boek of om het boek te bestellen: klik hier.

Logo-Personen

Redactie Nieuw Wij

Heeft u ook een nieuwstip? Of wilt u zelf publiceren? Laat het ons weten. Contactpagina.
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin het gesprek.