Living Peace Projects is een non-profit organisatie met als missie schoon water voor iedereen. De organisatie komt met het gratis ‘Water for All’-evenement om bewustzijn te creëren en fondsen te werven om schoon water-projecten op te zetten. Met het Water for All event willen spirituele leiders de doelstelling van schoon water voor iedereen promoten.

Daarnaast betekent het event op 1 juni het weerzien van spirituele leiders van over de hele wereld. Spirituele leiders als Bhai Sahib Mohinder Singh, rabbijn Awraham Soetendorp, Angaangaq Angarkkorsuaq, Syed Salman Chishty, Pujya Sadhvi Bhagawati Saraswati en Sister Jayanti Kirpalani zullen hun boodschap van vrede, liefde en hoop verspreiden.

1652456765

Er is een muzikale openingsact van Alain Clark, de zanger die bekend is geworden met nummers als This ain’t gonna work en Father & Friend. In 2020 raakte hij de harten van Nederland met zijn gedicht ‘Dansen in nuance’. De organisatie geeft aan dankbaar te zijn dat Alain Clark het Water for All event wil openen.

Na de openingsact van Alain Clark worden er welkomstwoorden van wijsheid gesproken door de uiteenlopende spirituele leiders. “Daarna gaan we verzameld heilig water mengen, bijeengebracht tijdens de bedevaarten naar achttien waterbronnen wereldwijd van Living Peace Projects, om Living Water Drops te creëren.” Deze waterjuwelen kunnen volgens de organisatie worden gekocht en gedragen “als blijk van je bijdrage aan schoon water voor iedereen”. De organisatie eindigt met reflecties en een goedkeuring van het zogeheten Water Pledge Manifest. Het hele evenement wordt uitgezonden via een livestream. Iedereen is welkom en inschrijven is gratis.

Living Peace Projects

Living Peace Projects is een non-profit initiatief dat volledig mogelijk wordt gemaakt door donaties en sponsors. Kijkers van de livestream kunnen een Living Water Drop kopen of een vrijblijvende donatie doen ter ondersteuning van de gezamenlijke missie van Living Peace: schoon water voor iedereen. Alle opbrengsten worden geïnvesteerd in zogeheten waterhuizen van Living Cycles. Deze voorzieningen oogsten en zuiveren regenwater voor schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen. Met behulp van zonnetechnologie wordt energie opgewekt. Bekijk de website van Living Peace Projects.

AD-7-Spirituele-leiders-horizontaal
Logo_Personen

Redactie Nieuw Wij

Heeft u ook een nieuwstip? Of wilt u zelf publiceren? Laat het ons weten via de contactpagina.
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin het gesprek.