Tijdens de programma’s agendeert de organisatie een groot aantal onderwerpen binnen de hoofdthema’s racisme en discriminatie. “We verwelkomen je graag in Pakhuis de Zwijger voor de programmering,” zo schrijft de organisatie. “Kijk je liever online? Bijna alle programma’s kun je live meekijken – of op een moment dat jou beter uitkomt.”

Bekijk het programma-overzicht Week Tegen Racisme 2022 op de website van Pakhuis de Zwijger met het complete aanbod tot en met 19 maart, met ook mogelijkheden voor aanmelding.

Pakhuis de Zwijger

WeekTegenRacisme_2022_ProgrammaHeader

Het voormalige vriespakhuis aan de Piet Heinkade in Amsterdam opende in 2006 zijn deuren als Pakhuis de Zwijger: platform voor creatie en sociale innovatie. Pakhuis de Zwijger startte een programmering over de stad, het land en de wereld van de toekomst. Inmiddels is Pakhuis de Zwijger in ruim vijftien jaar uitgegroeid tot een nationaal en mondiaal podium, met de focus op het samenbrengen van mensen en de impact van projecten die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een meer duurzame, eerlijke en toekomstbestendige samenleving. Het programma van de Week Tegen Racisme is een belangrijk terugkerend onderdeel van de programmering vanuit Pakhuis de Zwijger.

Logo_Personen

Redactie Nieuw Wij

Heeft u ook een nieuwstip? Of wilt u zelf publiceren? Laat het ons weten via de contactpagina.
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin het gesprek.