In de 3e editie van ‘ZIN! & de Kunst van de Liefde’ gaat Zinnig Noord op zoek naar bewuste, betekenisvolle seks. Trainer en auteur Sanne Burger laat je kennismaken met de taoïstische visie op seksualiteit. Ze vertelt o.a. over het Ritueel van de Zeven Sluiers; een oefening in trage intimiteit voor nieuwe of bestaande partners.

Wat kun je verwachten:

  • Inspirerende sextalkTaoïstische oefeningen
  • De mooiste erotische poëzie, samengesteld door het ZIN! Team
  • Openhartig gesprek
  • De lekkerste liefdesliedjes door jazzy pop-trio SundayMoon (met Femke Schuiling)
  • Meeblèren mag: ‘I’m so exited!’ 😉

Datum: 8 mei 2019
Tijd: 19:30 (inloop) start programma: 20:00 Locatie: tuinhuis van tolhuistuin (niet hoofdgebouw). Ingang: tolhuisweg 3 Reserveer je plekje (€10,-): info@zinnignoord.nl

WAT GEEFT ZIN!
ZIN! Is een zinderende mix van sprekers en muzikanten en andere gasten, met prikkelende oefeningen en open ontmoeting. In een open, intieme sfeer van het tuinhuis van de Tolhuistuin zoekt ZIN! naar moderne zingeving. We keren oude tradities uit het westen en oosten binnenstebuiten, op zoek naar wijsheid en praktische handvatten voor de grote vragen van vandaag.In 2019 oefenen we bij ZIN! in de kunst van de liefde. Filosofen en theologen, yogi’s, kunstenaars en therapeuten zorgen voor nieuwe inzichten en concrete oefeningen.

SAVE THE DATE 3 juli 2019. ZIN! // Liefde voor iedereen?

Tolhuistuin

Tolhuisweg 3
Amsterdam
Nederland
Toon op Google Maps