Zo schrijft ze:

“Het Zelf is een land dat je alleen zelf kunt verkennen, door tijd te maken voor stilte en het eigen innerlijk te betreden. Ieder mens is uniek.”

Bieke heeft vele mensen geïnspireerd met haar wijsheid en woorden. Ze kan ons begeleiden om onze eigen unieke weg te gaan. We mogen gaan vertrouwen dat wij naar ons diepste zelf geleid worden, vanuit een kracht die we niet onder controle kunnen krijgen en die ons verlangend in beweging zet.

Dit weekend geeft ook ruimte om in stilte, in de natuur en met creativiteit je zelf te verkennen en je eigen innerlijk te betreden.

Begeleiding door Dr. Petra Galama. Zij is gespecialiseerd in het werken met mystieke bronnen. Via SpiritWijs heeft zij jarenlange ervaring in het begeleiden van bezinning, daarbij ruimte biedend aan innerlijke verstilling en aan het gesprek over de eigen beleving. Zo brengt zij mensen in aanraking met hun bezieling en verlangen op de unieke weg die ieder gaat. Zij is practicumdocent aan de opleiding Geestelijke Begeleiding (PThU), remonstrants, predikant en geestelijk verzorger.

Data/ plaats van bezinningsweekend in Steyl (bij Venlo).

Data: vrijdag 26 april tot en met zondag 28 april 2019
Plaats: St. Michaël, St. Michaëlstraat 7 in Steyl.

Tijd

Aankomst tussen 16.30-17.30 uur – vertrek 16.00 uur

Kosten

€240 (kamer met douche en toilet) of €210 (kamer met wastafel, gedeelde douche en toilet)

Info en opgave

Info en opgave via galama@spiritwijs.eu  of via de contactpagina op https://www.spiritwijs.eu.

St. Michaël

St. Michaëlstraat 7
Steyl
Toon op Google Maps