Lucia Rijker werd zes keer wereldkampioen boksen. In 2005 maakte een blessure een eind aan haar sportcarrière. Daarna speelde ze een belangrijke bijrol in de Oscarwinnende film Million Dollar Baby en coachte ze Diana Prazak naar een bokswereldtitel. Sinds 10 jaar is ze coach, presentator en inspirator. Het is een van haar grootste passies om anderen ertoe te brengen datgene te verwezenlijken waarvan ze ‘vlammetjes’ in de ogen krijgen. In het tv-programma Dream School toont ze zich een bevlogen coach die voortijdige schoolverlaters weer hoop geeft op een toekomst. Ze noemt het eenieders uitdaging om op zoek te gaan naar het diepere doel waarvoor je hier op aarde bent.

Lucia wordt al meer dan 20 jaar geïnspireerd door het boeddhisme. Het maakte haar rustiger en hoopvoller, zegt ze zelf. In haar lezing vertelt Lucia over haar spirituele pad, hoe het haar beweegt om een bewust en geëngageerd leven te leiden en in welke richting ze de wereld daarmee wil veranderen.

Na afloop van de lezing is er tijd voor vragen en interactie met het publiek en ontvangt Lucia Rijker de Graalwisselbeker, een kunstwerk dat speciaal voor deze gelegenheid werd ontworpen. Het geheel wordt afgerond met een feestelijk drankje.

Over de Graalbeweging

De Graalbeweging is een van oudsher Nederlandse, christelijke vrouwenbeweging (stichtingsdatum 1921) die maatschappelijk engagement, spirituele bewogenheid en empowerment van vrouwen centraal stelt. Nu is het een internationale beweging met afdelingen in meer dan 20 landen. Voor meer achtergrondinformatie zie www.degraalbeweging.nl of www.thegrail.org.

Aanvang/ bestellen kaarten

Datum: 3 november 2018. Aanvang: 15 uur, inloop v.a. 14.30 uur.
Kaarten voor de lezing (incl. koffie en drankje na afloop) kosten €15,- en zijn te bestellen via degraal@planet.nl.

Lutherse Kerk

Hamburgerstraat 9
Utrecht
Toon op Google Maps