Ieder mens krijgt op zijn levenspad te maken met verdriet, mislukkingen en pijn. Met crises en periodes waarin het je niet goed gaat. Hoe je daarmee omgaat, dat is een spirituele vraag. Hoe leren kinderen vallen en weer opstaan? En hoe vormt zich hun innerlijke verhaal over de zin van lijden en tegenslagen? Dat zijn vragen die altijd actueel zijn, maar in de afgelopen maanden kwamen ze extra op de voorgrond door de corona-uitbraak en de grote impact die dat had op de levens van kinderen. Wat hebben we geleerd en wat leren spirituele tradities ons over ‘omgaan met beproevingen’?

Een inleiding op het thema wordt verzorgd door Dr. Naomi Vandamme. Naomi is klinisch psycholoog en werkte vele jaren als traumahulpverlener in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Zij schreef het boek ‘Veerkracht bij Kindertrauma’ (2019). Na haar lezing wordt er een gespreksronde gehouden en zullen er twee rondes workshop plaatsvinden.

Praktische informatie

Datum/tijd: 5 februari 2021, 13.45 tot 17.00 uur
Plaats: via Zoom
Kosten: Alleen online bijwonen van de lezing en deelname aan het gesprek daarover: €10,-. Het bijwonen van de gehele middag: €20,-.
Aanmelden kan via [email protected] of kijk op www.oblimon.nl