Het programma wordt opgeluisterd met een muzikaal optreden van pianist Jan-Marten de Vries (piano, bandoneon, zang) en de Finse blokfluitist en gitarist Muho Myllylä. Zij spelen uit hun programma ‘Far & Near’. Nieuwe en oude muziek, op kleine instrumenten: blokfluiten, kistharmonium en concertina.

Rachelle van Andel is predikant van Vrijburg Amsterdam met speciale aandacht voor jeugd en jongeren. Rachelle studeerde wijsbegeerte in Antwerpen, humanistiek in Utrecht en remonstrantse theologie en religiewetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Prof. dr. Manuela Kalsky is theologe en bijzonder hoogleraar op de Karen Armstrong Leerstoel voor Religie, Waarden en Maatschappelijke Transformatie aan de Universiteit voor Humanistiek. Zij is oprichter van Nieuwwij.nl, speler in het Theologisch Elftal van het dagblad Trouw en een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland op het gebied van levensbeschouwelijke diversiteit en inclusie.

Laurens ten Kate is filosoof, religiewetenschapper en theoloog. Hij is bijzonder hoogleraar Vrijzinnige religiositeit en humanisme aan de Universiteit voor de Humanistiek in Utrecht. Vanuit deze positie is hij een van de medeorganisatoren en -bedenkers van het Diner Pensant.

We serveren een vegetarisch driegangenmenu; andere dieetwensen zijn bespreekbaar.

Opgeven voor het Diner Pensant is verplicht, via [email protected]; na opgave krijgt u een link toegezonden, waarmee u kunt betalen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, er zijn namelijk max. 24 plaatsen beschikbaar.  Toegang: € 20,– (alles inbegrepen)

Tijd: 18.00 uur tot 21.15 uur; inloop mogelijk vanaf 17.50 uur.

Kijk voor nog iets meer informatie op de website van Vrijzinnig Lunteren.