Prof. dr. Gabriël G. Anthonio is bijzonder hoogleraar in Leiderschap, Organisaties en Duurzaamheid aan de Rijksuniversiteit Groningen en assistent partner bij de Galan Groep. Hij is een ervaren bestuurder, die meerdere organisaties in een crisisperiode uit de neerwaartse spiraal, richting een vooraanstaande positie in het veld heeft weten te krijgen. Naast het besturen en wetenschappelijke werk is hij een bekende en gewaardeerde spreker, auteur en begeleider van bestuurders en organisaties bij ontwikkelingsvraagstukken en adviseur van leiders en professionals bij hun veranderopgave. Kenmerkend voor zijn colleges is dat hij niet alleen het verstand, maar bovenal het hart weet aan te spreken. Leiderschap benadert hij vanuit het perspectief van invloed. Hoe ziet jouw leiderschapsreis en landschap op dit moment eruit? Leiderschap is dan ook niet alleen jezelf en anderen ontwikkelen, maar je ook verhouden tot wat zich aandient.

Gabriël Anthonio wordt beschouwd als ‘rolmodel’ op het gebied van persoonlijk leiderschap en is een maatschappelijk betrokken mens en raadgever, ervaren bestuurder, hoogleraar, spreker op congressen en auteur van boeken en artikelen. Tevens is hij als hoogleraar een van de gastsprekers in de collegereeks Excellent Leiderschap aan Nyenrode Business Universiteit. Gabriëls rijke ervaring en diepgaande inzichten vormen de kern van deze training, waardoor deelnemers kunnen profiteren van zijn uitgebreide kennis en praktijkervaring.

Ontdek de kracht van Verbindend Leiderschap tijdens een intensieve 1-daagse training, verdeeld in 3 modules, van 11.30 uur tot 18.00 uur.

11:30 – 12.00 uur: Ontvangst met een kopje koffie / Thee & Mogelijkheid tot rondleiding
12:00 uur: Registratie en ontvangst met broodjes lunch, salade en drankjes
12:30 – 13:00 uur: Welkomstwoord en introductie tot het programma
13:00 – 14:15 uur: module 1.  Verbindend Zelfbewustzijn ( zie module hieronder )
14:15 – 14:30 uur: Korte pauze met verfrissingen
14:30 – 15:45 uur: module 2. Strategische Verbinding
15:45 – 16:00 uur: Korte pauze met verfrissingen
16:00 – 17:15 uur: module 3. Verbindend Leiderschap in Actie
17:15 – 18:00 uur: – Terugblik, reflectie & genieten van een verbindend netwerk borrel met mededeelnemers en nader in gesprek kunt gaan met elkaar en prof. dr. Gabriël Anthonio.

Bron: youtu.be

Ga naar deze website voor meer informatie en aanmelding. Met een speciale relatiekorting is deelname mogelijk voor slechts € 397 in plaats van het reguliere tarief van € 797, geldig tot 19 april (beperkt aantal plekken op=op!). Deze relatiekorting is inclusief een boek van Gabriël Anthonio en een uitgebreide lunch en afsluitende netwerkborrel tijdens de training.

De masterclass wordt georganiseerd door Colourful Academy, een samenwerkingspartner op het gebied van Diversity & Inclusion en Leiderschap. Tarief: € 397,= ipv € 797,- ex btw (korting van € 400,- ex btw) RESERVEER HIER JE PLEK (deze link is tot 3 mei beschikbaar).