Tijdens deze Gay Sing-in is er veel gelegenheid om te zingen in de Domkerk. Van kerkmuziek tot popmuziek, over vrijheid en liefde, en een God die ‘er zal zijn’. De Gay-Sing-in is bedoeld als hart onder de riem voor alle mensen op plekken waar dat niet kan: een vrolijke muziekavond vieren als homo of lesbo in de kerk. Natuurlijk zijn ook hetero’s van harte welkom!

Naast het vele zingen vindt er ook een boekpresentatie plaats. LHBT- predikant en theoloog Wielie Elhorst en predikant in opleiding Stijn van der Woude stelden een fonkelnieuw boek samen: ‘Zie de Regenboog en prijs zijn Maker’, een handreiking voor Roze Vieringen. Al tientallen jaren zijn er roze vieringen in Nederland, in allerlei soorten en maten. Daarvan verzamelden ze liturgieën, preken, liederen en achtergrondinformatie, want tegen de stroom in groeien roze vieringen.

Het was reden voor Uitgeverij Kok er aandacht aan te besteden. Het boek zal worden aangeboden aan PKN synodevoorzitter ds. Sakia van Meggelen en aan ds. Netty de Jong-Dorland en ds. Jasja Nottelman. Bezoekers kunnen het boek kopen voor €19, 99.

Aanvang

Voor wie graag wil zingen is welkom vanaf 18.30 uur om vooraf met elkaar te oefenen. Het DomCafé is open vanaf 19.30 uur en het programma begint om 20.00 uur!

Boek reserveren

Klik hier om het boek ‘Zie de Regenboog en prijs zijn Maker’ alvast te reserveren.

Kijk hier op de website van de Domkerk in Utrecht bij donderdag 21 juni.

Domkerk Utrecht

Achter de Dom 1
Utrecht
Toon op Google Maps