In deze editie van ZIN! op woensdagavond 4 juli gaan we in relatietherapie met onze smartphone. We ondervragen een techniek-filosoof en een monnik, oefenen in aandachtig appen en mediteren op facebook. Bij ZIN! komt eeuwenoude wijsheid samen met nieuwe inzichten, onze eigen ervaringen en praktische tips en tricks.

‘Mindful met je smartphone?’ is de 3e editie van ZIN! – een zes-wekelijkse ontdekkingsreis naar moderne levensvragen, door Zinnig Noord.

LET OP! Locatie: Tuinhuis van de Tolhuistuin. Ingang: tolhuisweg 3

Datum en tijd: 4 juli 2018. Inloop 19:30. Start programma: 20:00
Reserveer je plekje (€10,-): info@zinnignoord.nl

Wat geeft ZIN!?

Het leven is vurrukkulluk! En verwarrend… Liefde en relaties, werk en toekomst, tijd en geld; hoe maak je keuzes, wat geeft je richting? In onze post-religieuze samenleving-hebben we alle vrijheid, maar we blijven zitten met de grote vragen, waar vinden we onze houvast?

In ZIN! keren we oude tradities uit het westen en oosten binnenste buiten, op zoek naar wijsheid voor onze hedendaagse levensvragen en dagelijkse dilemma’s. Wat weten filosofen over Facebook, wat kan het christendom ons leren over de liefde en kan Boeddha je aan een baan helpen? Na ZIN! kun je weer zes weken vooruit.

Tolhuistuin

Tolhuisweg 3
Amsterdam
Nederland
Toon op Google Maps