December komt eraan: een drukke maand. Het lijkt alsof alles nog dit jaar af moet. Spreadsheets en prestatie-indicatoren bepalen je agenda. Juist in zo’n hectische periode is het belangrijk om tijd te nemen voor reflectie. Om even stil te staan bij vragen die de hectiek van alle dag overstijgen. Hoe kan ik betekenis geven aan zinvol leiderschap, meer tot de kern komen, de dingen doen die ertoe doen en rust inbouwen in mijn bestaan?

“Als je haast hebt, maak dan een omweg”, is het motto van de inspiratiediners die ZIN in Werk organiseert op 7 en 14 december. Het kloosterhotel in Vught is die omweg meer dan waard. Hier vind je rust en ruimte, bezinning en bezieling. Gun jezelf een bijzondere avond met een eerlijke maaltijd en een goed glas wijn, mooie muziek én laat je inspireren door grote namen op het gebied van zinvol leiderschap.

Twee eminente sprekers zullen hun gedachten met ons delen:

Professor Wil Derkse

Professor Derkse is verbonden aan de benedictijnse St.-Willibrordsabdij in Doetinchem. Hij is de auteur van het boek Een levensregel voor beginners. Inmiddels vele malen herdrukt. Het boek is een inspiratiebron voor veel leidinggevenden en bestuurders. Derkse gaat in op benedictijns leiderschap (mensen stimuleren tot groei) en benedictijns tijdsmanagement: de kunst van het vinden van de juiste houding tussen beginnen en ophouden, waardoor je het nooit meer ‘druk’ hebt. Bij de lezing op 7 december ontvangt u dit boek.

Inspirator Wouter Hart

Wouter Hart is de auteur van het spraakmakende boek Verdraaide organisaties en sindsdien een veelgevraagd spreker. In het boek beschrijft hij hoe systemen van organisaties, veelal gericht op beheersing en controle, de bedoeling van organisaties overwoekeren. Opmerkelijk hoe de taal van systemen en leefwereld zich inmiddels heeft genesteld in de woordenschat van bestuurders en leidinggevenden. Zeer recent (september 2017) is een nieuw boek van zijn hand verschenen: Anders vasthouden. Bij de lezing op 14 december ontvangt u dit boek.

Praktische informatie:
Data: Donderdag 7 december: lezing met professor Wil Derkse
Donderdag 14 december: lezing met Wouter Hart
Tijd: 16.30 uur – 20.30 uur
Entree: De prijs is € 125,- p.p. all inclusive
Aanmelden: via deze link

Kloosterhotel Zin

Boxtelseweg 60
Vught
Toon op Google Maps