Op het eerste gezicht is dit een prachtige, maar ook aparte uitspraak van Julianne van Norwich. Zij ontving een visioen van goddelijke liefde op 13 mei 1373. Mystici zeggen immers dat God onkenbaar is. En toch, zeggen deze woorden dat we gemakkelijker van God kunnen weten dan dat we onze eigen ziel kennen. Het is een paradoxale uitspraak, kenmerkend voor mystiek, waarin ons denken geen houvast vindt en die ons daardoor laat luisteren naar onze diepere intuïtie. In deze bijeenkomsten lezen en bespreken we woorden van Julianne om ons te laten begeleiden in het mysterie van wie wij ten diepste zijn.

Dit weekend geeft ook ruimte om in stilte, in de natuur en met creativiteit je eigen ziel te verkennen.

Begeleiding door dr. Petra Galama. Zij is gespecialiseerd in het werken met mystieke bronnen. Via SpiritWijs heeft zij jarenlange ervaring in het begeleiden van bezinning, daarbij ruimte biedend aan innerlijke verstilling en aan het  gesprek over de eigen beleving. Zo brengt zij mensen in aanraking met hun bezieling en verlangen op de unieke weg die ieder gaat. Zij is practicumdocent aan de opleiding Geestelijke Begeleiding (PThU), remonstrants, predikant en geestelijk verzorger.

Zie www.spiritwijs.eu

Plaats: St. Michaël, St. Michaëlstraat 7, Steyl
Data: vrijdag 21 t/m zondag 23 februari 2020
Tijd: aankomst tussen 16.30-17.30 uur – vertrek 16.00 uur
Kosten: €260 (kamer met douche en toilet) of €225 (kamer met wastafel, gedeelde douche en toilet) of €245 (2 persoonskamer met douche en toilet)
Info en opgave: [email protected] of via contactpagina op www.spiritwijs.eu