Over de sessie

InclusieveDuurzaamheid-header1-1050×557 – kopie

In het duurzaamheidsdebat komt het vaak aan de orde: de volgende generaties gaan pas echt de effecten van klimaatverandering voelen en ervaren. Hoe komt het dan dat wij deze toekomstige generaties, onze kinderen, zo weinig betrekken in de nodige huidige transitie? Ruben Hazelzet probeert hier verandering in te brengen door met kinderen aan de slag gaan om deze planeet groener en duurzamer te maken. Tijdens deze sessie leren we meer over zijn werk, maar ook over hoe wij zelf met kinderen in onze omgeving aan de slag kunnen, op school, thuis en zelfs in de speeltuin!

Over de spreker

Treasure-Hunt-_-Lyttleton-Primary-Pretoria – kopie

Ruben Hazelzet is gedragseconoom en oprichter Captain Fanplastic. Een educatief programma voor kinderen in Zuid-Afrika, dat als doel heeft plastic zwerfafval te verminderen. Dit doen ze door middel van storytelling en door kinderen de no trash but treasure-filosofie aan te leren. Ruben woont sinds 2016 in Zuid-Afrika. Lees het interview met Ruben Hazelzet dat eerder dit jaar op NieuwWij.nl is gepubliceerd.

Lees de algemene informatie (met onze speciale korting-opties) over de vijf online Masterclasses Inclusieve Duurzaamheid op 1, 8, 15, 22 en 29 november 2022, die ook afzonderlijk te volgen zijn. En ga naar dit formulier om je aan te melden voor 1, 3 of 5 masterclasses.

InclusieveDuurzaamheid-header1

Nieuw Wij Masterclasses Inclusieve Duurzaamheid. Schrijf je in!

Andere perspectieven op de klimaat en duurzaamheid. Vanaf 1 november 2022

Online

Let op: dit evenement vindt online plaats!