Over de sessie

InclusieveDuurzaamheid-header1-1050×557 – kopie

Niet alleen in Nederland maar wereldwijd zijn mensen en organisaties bezig met duurzaamheid, klimaatverandering en de energietransitie. Zou het onze positie niet wat meer versterken om samen te werken met buurlanden? Fons Janssen probeert soortgelijke samenwerkingen te bewerkstelligen tussen EU landen. Daar kan je zowel als individu als organisatie bij aansluiten. Hoe? En in welke rol? Daar vertelt Fons ons graag meer over!

Over de spreker

1656573501839 – kopie

Fons Janssen is de coördinator van de EU Climate Pact. De afgelopen jaren heeft hij zijn sporen verdiend in de duurzaamheidsbeweging. Zo is hij onder meer medeoprichter van GreenDeal4Youth en is hij Young Ambassador voor One Young World. Hij behaalde zijn master Biotechnologie aan de WUR. In 2021 stond hij in de Duurzame Jonge 100.

 

 

Lees de algemene informatie (met onze speciale korting-opties) over de vijf online Masterclasses Inclusieve Duurzaamheid op 1, 8, 15, 22 en 29 november 2022, die ook afzonderlijk te volgen zijn. En ga naar dit formulier om je aan te melden voor 1, 3 of 5 masterclasses.

InclusieveDuurzaamheid-header1

Nieuw Wij Masterclasses Inclusieve Duurzaamheid. Schrijf je in!

Andere perspectieven op de klimaat en duurzaamheid. Vanaf 1 november 2022

Online

Let op: dit evenement vindt online plaats!