Over de sessie

InclusieveDuurzaamheid-header1-1050×557 – kopie

De mode-industrie staat op nummer 2 van meest vervuilende industrieën na de olie-industrie, en zorgt voor zo’n tien procent van de wereldwijde CO2-uitstoot. Vliegen ligt op drie procent. Toch horen wij weinig over hoe vervuilend mode is. Wie staat er echt stil bij hoe (niet-)duurzaam onze kleding is? Tijdens deze sessie neemt Kiki Boreel ons mee in de wereld van mode en kledingindustrie. En hoe kunnen wij onze eigen kledingkast duurzamer en groener maken?

Over de spreker

Kiki Boreel
Beeld door: Benjamin Travade

Kiki Boreel is model, klimaatactivist en Klimaatambassadeur van de Toekomst. Daarnaast is ze ambassadeur van de app Renoon, een duurzaam modeplatform.

Kiki deelt op allerlei manieren haar kennis over een duurzamere mode-industrie, via video’s op Instagram, workshops op scholen en in gesprekken met modebedrijven.

Lees het interview met Kiki dat eerder dit jaar op NieuwWij.nl verscheen: “Laten we niet met de vinger wijzen, maar oplossingsgericht zijn”.

 

Lees de algemene informatie (met onze speciale korting-opties) over de vijf online Masterclasses Inclusieve Duurzaamheid op 1, 8, 15, 22 en 29 november 2022, die ook afzonderlijk te volgen zijn. En ga naar dit formulier om je aan te melden voor 1, 3 of 5 masterclasses.

InclusieveDuurzaamheid-header1

Nieuw Wij Masterclasses Inclusieve Duurzaamheid. Schrijf je in!

Andere perspectieven op de klimaat en duurzaamheid. Vanaf 1 november 2022

Online

Let op: dit evenement vindt online plaats!