Over de sessie

InclusieveDuurzaamheid-header1-1050×557 – kopie

De Sustainable Development Goals (SDG) is een ontwikkelingsagenda die door de 193 lidstaten van de Verenigde Naties voor de periode 2015 tot 2030 is vastgesteld. De agenda bestaat uit zeventien doelen die gelden in alle landen en voor alle mensen. Wat houden deze doelen concreet in? Welke sociale impact hebben ze en hoe kunnen individuen/organisaties hier zelf mee aan de slag gaan? Tijdens deze sessie onder de bezielende leiding van Sandra Pellegrom zullen we dit leren.

Over de spreker

Sandra-Pellegrom_header-1170×680 – kopie

Sandra Pellegrom is vanuit het ministerie van Buitenlandse Zaken de Nationale SDG-Coördinator en studeerde eerder af als politicoloog aan de Universiteit Leiden.

“De uitdagingen waar we voor staan, hangen samen. Je kunt armoede bijvoorbeeld niet bestrijden zonder dat je de planeet weer gezond maakt,” zei ze eerder dit jaar in een interview op NieuwWij.nl.

 

Lees de algemene informatie (met onze speciale korting-opties) over de vijf online Masterclasses Inclusieve Duurzaamheid op 1, 8, 15, 22 en 29 november 2022, die ook afzonderlijk te volgen zijn. En ga naar dit formulier om je aan te melden voor 1, 3 of 5 masterclasses.

InclusieveDuurzaamheid-header1

Nieuw Wij Masterclasses Inclusieve Duurzaamheid. Schrijf je in!

Andere perspectieven op de klimaat en duurzaamheid. Vanaf 1 november 2022

Online

Let op: dit evenement vindt online plaats!