Onder de titel De Karma Revolutie geven 3 deskundigen een lezing over de kastendiscriminatie in Zuid-Azië en de onverwachte overeenkomst met onze samenleving in Nederland.

De auteur, cultureel antropoloog, neemt u in dit boek aan de hand in de realiteit van kastendiscriminatie in Zuid-Azië. Waarschijnlijk het grootste en meest onbekende probleem op het gebied van mensenrechten in de hedendaagse tijd.

Brunnekreef

Ter gelegenheid van de verschijning van dit boek hebben we de Indiase advocate en activiste Kiruba Munusamy uitgenodigd om naar Nederland te komen en zij zal een presentatie verzorgen over de actuele situatie in haar land. Aansluitend zal Gerja Meima van het Etty Hillesum Centrum een voordracht houden waarin we de link willen leggen tussen de situatie in Zuid-Azië en Nederland.

U bent van harte welkom op deze bijeenkomst op donderdag 18 april a.s. in de Openbare Bibliotheek Amsterdam, op 5 minuten lopen van het Centraal Station.

Aanmelden

Het is prettig voor de organisatie als u kunt laten weten of u dit programma bij wilt wonen. Dat kan via een korte reply op dit bericht, of via een Whatsapp aan de uitgeverij via 0653-950054.

Meer informatie/ bestellen

Wilt u meer informatie over het boek De Karma Revolutie of dit boek bestellen, klik dan hier.

Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA)

Oosterdokskade 143
Amsterdam
Toon op Google Maps