Programma

13.00 – 14.00 uur
Inloop met koffie, thee en Palestijnse zoetigheid

14.00 – 15.30 uur
Bezinnend programma waarin we luisteren naar Daoud Nassar, die ons bijpraat over de huidige situatie in Gaza en op de Westbank, en de impact hiervan op Tent of Nations. De familie Nassar blijft zich verzetten tegen de wanhoop en houdt het mede vol door de steun van vrienden wereldwijd. Daarnaast gaan we in gesprek met zijn oudste dochter Shadin, we laten ons raken door krachtige en ontroerende muziek, en we luisteren naar poëzie van de Palestijnse dichter Mahmoud Darwish.

15.30 – 17.00 uur
Borrel met Palestijnse hapjes, gelegenheid om Daoud Nassar, zijn vrouw Jihan en zijn oudste dochter Shadin te ontmoeten.

Wanneer?

Zaterdagmiddag 6 april 2024

Waar?

Nicolaïkerk, Nicolaaskerkhof 8, 3512 XC Utrecht (naast Centraal Museum). Vanaf Station Utrecht CS is dit 20 minuten lopen, vanaf station Utrecht Vaartsche Rijn 10 minuten. Mocht je met de auto komen, dan kun je parkeren bij de Jaarbeurs of bij een station in de buurt (de verwarming staat niet aan, dus neem voor de zekerheid een extra sjaal of trui mee)

Daoud Nassar
Daoud Nassar: ‘Wij weigeren vijanden te zijn!’

Wat kost het?

Je bent van harte welkom zonder te betalen. Een donatie voor het werk van Tent of Nations in Bethlehem is natuurlijk van harte welkom.

Hoe meld ik me aan?

Je kunt je tot en met dinsdag 2 april 2024 aanmelden via [email protected]. Nodig vooral ook mensen uit je netwerk uit die mogelijk ook geïnteresseerd zijn!

Wie organiseert het?

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van Tent of Nations Nederland. Het bestuur bestaat uit Sofie Doorman, Chris Kors, Hans Baart en Meta Floor.

Meer info?

Kijk op www.tentofnations.nl of mail naar: [email protected].