‘Wat wij doen, kan jij ook’ is de titel van het handboek dat de methode van Saïd & Lody vastlegt op papier. Saïd Bensellam is maatschappelijk ondernemer in Bos en Lommer. Lody van de Kamp was rabbijn tot 1996 en bekleedt sindsdien tal van maatschappelijke functies. De methode Saïd & Lody is volgens het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid zo uniek dat zij opdracht heeft gegeven deze op papier te zetten.

Acht jaar lang hebben Saïd en Lody samengewerkt onder andere met jongeren in Bos en Lommer. Hun doel: jongeren laten zien wat hun capaciteiten zijn en wat ze kunnen bereiken als ze zich ergens voor inzetten. Saïd en Lody werken met name met jongeren die dit perspectief niet van huis uit meekrijgen en geen goede kansen voor zichzelf zien. Saïd en Lody hebben een succesvolle methode ontwikkeld om deze jongeren te helpen.

Op dinsdag 6 november zal de Amsterdamse burgemeester Halsema het eerste exemplaar van het handboek ‘Wat wij doen, kan jij ook’ ontvangen uit handen van Saïd en Lody. Na afloop zijn er drankjes en hapjes.

Aanmelden

Aanmelden kan via event@wow-amsterdam.nl.

WOW Amsterdam

Wiltzanghlaan 60
Amsterdam
Toon op Google Maps