Programma

14:30 uur Ontvangst
15.30 uur Opening & start theater Vergeet Mij Niet
17.30 uur Start driegangendiner a la Resto VanHarte
19.30 uur Start Het Danspaleis: een muzikale reis door de tijd
21:00 uur Einde

Vergeet Mij Niet

Minister Hugo de Jonge van het ministerie van VWS opent het Feest van de Verbinding in de indrukwekkende Grote zaal van de Beurs van Berlage. Vervolgens kunnen alle gasten genieten van het Vergeet Me Niet theater met succesvolle musicalacteur en allround entertainer Fred Butter. Aan zijn zijde staat elke keer een musicalzangeres, zoals Pia Douwes, Brigitte Heitzer of Joke de Kruijf. Fred en de zangeres nemen het publiek mee op een onvergetelijke muzikale reis langs klassiekers van eigen bodem en hits van nu over liefde, vriendschap en ouder worden. Zij worden ondersteund door een fantastische liveband en backingvocals. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten!

Resto VanHarte diner

Na de voorstelling serveren vrijwilligers van Resto VanHarte een heerlijk, gezond driegangendiner zoals u van ons gewend bent, maar dan wel met een nostalgische twist.

In de historische en sfeervolle Graanbeurszaal en Effectenbeurszaal ontmoeten de gasten elkaar in een nostalgische setting. Er is voldoende gelegenheid om elkaar te leren kennen en na te praten over de voorstelling. Gastheer van de avond is Joris Linssen.

Danspaleis

We sluiten de avond af in de grote zaal met het Danspaleis, een ouderwets gezellig dansfeest voor ouderen en iedereen die van swingen houdt. De PlatenDraaier (PD) trekt oude krakers uit de koffer van de sterren van weleer. Johnny Hoes, Louis Prima, Lieve Hugo en Doris Day passeren de revue. Van meezinger tot tranentrekker, van merengue tot Engelse wals en van polonaise tot rock-‘n-roll. Een feest voor jong en oud.

Dialoog van de verbinding

Voorafgaand aan het theaterdiner organiseert Resto VanHarte voor alle partners van de Amsterdamse Aanpak Eenzaamheid de Dialoog van de Verbinding. Om elkaar te leren kennen, inspireren en kennis te delen. Thema: Hoe geven we ouderen samen het persoonlijk contact, respect, aandacht en waardering waar ze recht op hebben? De dialoog vindt plaats in de Berlage zaal, een historische ruimte in het mooiste congresgebouw van Nederland. Het wordt een middag zoals u van Resto VanHarte gewend bent, informeel, met lekker eten en gericht op de ontmoeting. Sprekers zijn onder andere Minister Hugo de Jonge, minister van VWS, Simone Kukenheim, wethouder Gemeente Amsterdam, Alexandra van Huffelen, algemeen directeur GVB en Cees van Vliet directeur Winkels en Distributie van Albert Heijn.

Deelname/ aanmelden

Deelname aan de Dialoog van de Verbinding is op uitnodiging. Voor het Feest van de Verbinding kunnen op dit moment geen kaarten meer besteld worden.
Reservelijst: Heeft u interesse om het Feest van de Verbinding bij te wonen? Geef dan uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en het aantal kaarten (à 10 euro per kaart) door voor de reservelijst aan Michelle Schoenmaker, m.schoenmaker@restovanharte.nl.

Beurs van Berlage

Damrak 243
Amsterdam
Toon op Google Maps