Van pampergeneratie tot burn-out generatie. Dit zijn veel gebruikte termen voor de twintigers en dertigers van nu. De snelle veranderingen gaan niet stoppen, maar hoe zit het nu werkelijk met deze generatie? En loopt niet iedereen tegen vragen aan als: Waar doen we dit allemaal voor? Verwachten wij niet teveel van ons werk? En waar vinden we de tijd om vragen stellen die er toe doen?

Op dinsdagavond 16 januari zetten wij om 20.00 uur de tijd heel even stil. We nemen jullie mee in een gezamenlijke zoektocht naar voorlopige antwoorden. We staan stil bij levensthema’s, zoals werk, liefde en de ruimte voor kwetsbaarheid. Een avond voor 20’ers, 30’ers, iedereen die met hen te maken krijgt of zoekt naar betekenis in een dynamische wereld.

Christa Anbeek is universitair hoofddocent geestelijke begeleiding aan de Universiteit voor Humanistiek en bijzonder hoogleraar verbonden aan het Remonstrants Seminarium. Anbeek schrijft en spreekt over levens- en overlevingskunst.

Liedjeskunstenaar Roos Blufpand maakt van ieder optreden een belevenis. Ze staat bekend om haar indrukwekkende en verhalende liedjes, die niet alleen aanstekelijk zijn maar ook tot denken aanzetten.

Filosoof & theoloog Rachelle van Andel heeft recentelijk onderzoek gedaan naar zingeving bij 20’ers en 30’ers, werkt als jongerenwerker en zet zich in voor projecten voor een inclusieve samenleving.

Theoloog Leonie van Staveren is initiator van het Rotterdamse stiltecafé Adem Inn en droomt van het runnen van een eigen pelgrimsherberg op de route naar Santiago de Compostela.

Sebastiaan Hexspoor is bestuurskundige en specialist in beweging. Met zijn cursussen liefdevol leiderschap wil hij een nieuwe generatie leiders op weg helpen in hun werk en persoonlijk leven.

Klik hier voor meer informatie.

Geertekerk

Geertekerkhof 23
Utrecht
Toon op Google Maps