Dit evenement is het uitgelezen moment om de diversiteit onder de bevolking te vieren én te representeren. Met dit in het achterhoofd hebben vijf enthousiaste en sociaal bevlogen bewoners besloten om een initiatief op te starten teneinde de LGBT+ community in het stadsdeel zichtbaar te maken. Dit initiatief heet Southeast LGBT+ United.

De Southeast Parade is voor Southeast LGBT+ United het startsein om de community zichtbaar te maken. Van daaruit zal het initiatief groeien naar een platform voor en door LGBT+-ers uit Amsterdam Zuidoost. We willen met ons initiatief laten zien dat de kracht en diversiteit van de mensen uit Amsterdam Zuidoost bij uitstek te zien is bij de LGBT+ gemeenschap. Diversiteit verbindt ons en is onze kracht.

De Southeast Parade begint op het Hoekenrodeplein om 18.00 uur en zal om 21.00 eveneens op het Hoekenrodeplein eindigen. Deelnemers worden gevraagd om zich om 16.00 uur te melden bij de groepsleiders (onze groep heeft groepsnummer 20).

Vragen/ meer informatie

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen, neemt u dan gerust contact op met Saskia Bosnie (06-45679038). U kunt ons ook mailen (lgbtsoutheast@gmail.com). Neem een kijkje op onze Facebooksite: klik dan hier of op de Event pagina: klik hier.