We beginnen en eindigen de dag met een gezamenlijke meditatieve bijeenkomst. Als je dat fijn vindt dan kan je meedoen aan een creatief moment waarin je begeleid wordt om op een andere manier bij jezelf stil te staan. Je kunt ook deelnemen aan de gebedstijden van de zusters Norbertinessen, waar we te gast zijn.

Georganiseerd door de Remonstranten.

Begeleiding door Petra Galama en Henk van den Berg. 

Data: * vrijdag 29 juni – zondag 1 juli 2018
* vrijdag 16 – zondag 18 november 2018
* vrijdag 28 – zondag 30 december 2018
Tijd: aankomst tussen 17.00-17.30 uur – vertrek 16.00 uur
Plaats: Norbertinessenpriorij Sint-Catharinadal, Kloosterdreef 3, Oosterhout
Kosten: € 285 (1-persoonskamer met douche en toilet), €250 voor mensen met een minimum inkomen
Info en opgave: spiritwijs@your-mail.com, www.spiritwijs.eu www.remonstranten.nl/agenda/

Over de begeleiders

Dr. Petra Galama is remonstrants, predikant, geestelijk verzorger en practicumdocent aan de opleiding Geestelijke Begeleiding (PThU). Petra is gespecialiseerd in het werken met mystieke bronnen. Via SpiritWijs geeft zij bezinningsdagen en –avonden die ruimte bieden aan innerlijke verstilling en aan het  gesprek over de eigen beleving. Zo brengt zij mensen in aanraking met hun bezieling en verlangen op de unieke weg die ieder gaat.

Drs. Henk van den Berg is remonstrants, predikant en geestelijk verzorger en heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van bezinningsdagen. Henk coacht mensen bij hun levensvragen en mensen die zoeken naar de juiste richting op een kruispunt in hun leven. Daarbij maakt hij ze bewust van hun kracht, waardoor ze in verbinding met zichzelf weer leren vertrouwen op hun eigen kompas.