Wanneer je een verlangen hebt om stil te worden en naar binnen te keren, dan kan een stilte weekend tijdens de laatste dagen van dit jaar heilzaam zijn. Dit is een individuele bezinning waarin je weg van de drukte van het dagelijkse leven tot jezelf kunt komen. Je hebt de tijd aan jezelf. Tijd om te luisteren naar je innerlijke stem. In een persoonlijk begeleidingsgesprek is er ruimte om te verhelderen wat jou bezighoudt. Iedere dag beginnen en eindigen we met een gezamenlijke meditatieve bijeenkomst, waarin we stil zijn en ter persoonlijke overweging een korte mystieke tekst lezen die een verinnerlijkende kracht heeft.

Als je dat fijn vindt dan kan je meedoen aan een creatief moment waarin je begeleid wordt om op een creatieve manier bij jezelf stil te staan. Wat in die creativiteit gebeurt kan heel verrassend en verhelderend zijn. Je mag deelnemen aan de gebedstijden van de zusters Norbertinessen, waar we te gast zijn, en wandelen in hun (moes)tuin en wijnvelden.

Begeleiding: Petra Galama

Over Petra Galama

Petra Galama geeft bezinningsdagen en –avonden die ruimte bieden aan innerlijke verstilling en aan het gesprek over de eigen beleving. Zij is gespecialiseerd in de omgang met mystieke bronnen. Zo brengt zij mensen in aanraking met hun bezieling en verlangen op de unieke weg die ieder gaat.

Praktische informatie:

Datum: vrijdag 28 december t/m zondag 30 december 2018
Tijd: aankomst tussen 17.00-17.30 uur – vertrek 16.00 uur
Plaats: Norbertinessenpriorij Sint-Catharinadal, Kloosterdreef 3, Oosterhout
Kosten: €285 (kamer met eigen douche en toilet) of €250 voor mensen met een minimum inkomen
Info en opgave: galama@spiritwijs.eu

Dit stilte weekend is georganiseerd samen met de Remonstranten

Norbertinessenpriorij Sint-Catharinadal

Kloosterdreef 3
Oosterhout
Toon op Google Maps