Stadsklooster La Verna herbergt een kloostergemeenschap van Franciscanen en de Stichting La Verna met activiteiten voor Zin in je leven. Het stadsklooster wil een open plek zijn: gastvrij en laagdrempelig, eenvoudig en hoopvol.

Op 24 mei stilgestaan bij de activiteiten van Stichting La Verna. Het programma bestaat uit muziek, foto´s uit de voorbije jaren, presentatie van ingestuurde Ginkgobladeren, docentencadeautjes, filmpjes van vrijwilligers, een franciscaanse bijdrage van de broeders, afscheid van de stafmedewerkers en een ritueel van ´teruggeven´. Het stadsklooster zelf blijft bestaan. Vanaf het najaar bieden de broeders een bescheiden activiteitenprogramma aan.

“Wij hopen dat de vele mensen die in de afgelopen jaren op enigerlei wijze betrokken zijn geweest bij het Stadsklooster bij het event aanwezig zullen zijn door vanuit huis mee te kijken”, zegt broeder Hans-Peter Bartels.

De bijeenkomst begint om 15.00 uur en duurt tot circa 16.15 uur. Om deel te nemen, is een link nodig. Die is aan te vragen door een e-mail te sturen naar [email protected], onder vermelding van: “verzoek link 24 mei”.