Wij helpen schoolleiders en docenten aan handvatten  met behulp van de methodiek ‘Effectief Nuanceren’ waarin je bewust raakt van jouw eigen ‘buttons’, je tools krijgt om zoveel mogelijk zonder oordeel te luisteren en waarin je leert om jongeren  en collega’s te laten reflecteren op de stelligheid van hun eigen gelijk.

Deze training is ontwikkeld vanuit de praktijk en in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Hij is tot stand gekomen uit de wens de succesfactor van onze gesprekken met jongeren overdraagbaar te maken. Na deze training heb je betere handvatten om op inhoud constructief te clashen met behoud van de relatie. Deze training  is reeds op diverse locaties en voor verschillende onderwijsniveaus ingezet en toegepast.

U krijgt voor aanvang een korte vragenlijst en de training wordt gegeven door professionele trainers die de methodiek zelf hebben ontwikkeld, handboekjes met theoretische onderbouwing en een handig stappenplan. De training is interactief en u zult dus direct het geleerde oefenen in de praktijk. De hoofdtrainer is Chantal Suissa-Runne.

Wat? Training Effectief Nuanceren – omgaan met grensoverschrijdende opmerkingen binnen de school.

Waar? Edith Stein College, Louis Couperusplein 33 in Den Haag

Wanneer? Woensdag 23 mei van 10.00-16.00 uur

Kosten? 150 euro (inclusief lunch)

Opgeven, vragen en opmerkingen via c.suissa@nieuwwij.nl