In het panel zullen de sprekers en enkele studenten zitten. Zij zullen reageren vanuit hun visie op het thema Vrede in Europa. Het debat wordt geleid door de Team leader Europe van Vredesorganisatie PAX. Culturele omlijsting door enkele studenten van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

Voorafgaand aan het symposium is er in de Domkerk een oecumenische vesper, waarin de vertegenwoordigers van de Drie Utrechtse Kathedralen, de Rooms-Katholieke Sint Catharinakathedraal, de Oud-Katholieke Sint Gertrudiskathedraal en de Protestantse Domkerk zullen voorgaan.

Programma

Datum 8 mei 2020

Vesper
18:00 – 18:45 uur, Domkerk. Hoofdingang Domplein, voor ieder gratis toegankelijk. Voor de bezoekers van vesper en Symposium zijn er lunchbags voor onderweg naar het Symposium

Symposium
19:30 – 22:00 uur, Gertrudiskapel. Ingang conferentiecentrum “In De Driehoek”. Willemsplantsoen 1c te 3511 LA Utrecht. Sprekers: drs. S (Stefan) Waanders en mr. D. (David) Langerak. Debat met publiek, sprekers en met studenten. Er is een pauze.
22:00 – 22:30 uur: ontmoeting onder het genot van een drankje en een hapje

Entree € 15,-. Studenten, CJP en U-Pas gratis. Betaling ter plaatse (PIN of contant). Nadere informatie: Frans de Wolff, tel. 030 2942686 en info@europadagutrecht.nl. Zie: www.europadagutrecht.nl. Aanmelden: aanmelden@europadagutrecht.nl

Gertrudiskapel

Willemsplantsoen 1c
Utrecht
Toon op Google Maps