Selim Dogru (1971) is componist. Hij groeide op in Istanbul te midden van de Turkse, Griekse, Armeense en Joodse buren en culturen. Deze multiculturele rijkdom neemt hij mee in zijn composities, waarin crossovers van klassieke en hedendaagse muziek, barok, wereldmuziek, elektronica en alle mogelijke combinaties een rol spelen.
Noam Vazana (1982) werd geboren in Jeruzalem en is zangeres. Ze studeerde muziek in Tel Aviv en Amsterdam. Haar repetoire bestaat uit een groot spectrum van Jazz en Blues tot Midden- Oosterse en Noord-Afrikaanse muziek.

Dit project wordt ondersteund door de​ ​Gemeente Amsterdam​ en Kerk en Wereld. Dit project kwam tot stand als initiatief van van de Stichting KunstenDialoog. Zij heeft als doel een bijdrage te leveren aan kunst en cultuur en de dialoog tussen bevolkingsgroepen, culturen en nationaliteiten.

Praktische informatie

Het vredesconcert ‘Salaam, Shalom, Selam’ vindt plaats op 15 december in het Verhalenhuis Haarlem, van Egmondstraat 7 in Haarlem-Noord. Kijk op de website voor kaarten: klik hier.

Verhalenhuis Haarlem

van Egmondstraat 7
Haarlem
Toon op Google Maps