Op deze middag zal Faiza Ouhlasen u meenemen in haar worstelingen die ze doormaakte toen ze in 2013 als Greenpeace activiste vier maanden vastzat in Rusland. In die situatie werden haar idealen op een indringende wijze op de proef gesteld. ‘Is dit het nou waard?’ Toch is ze nog steeds vastbesloten om zich in te zetten voor een leefbare wereld voor toekomstige generaties.

Verder maakt u kennis met de opvattingen die de verschillende religies en levensbeschouwingen hebben ten aanzien van ‘Een Zorgzame Samenleving’. Dit zal in de vorm van voordrachten, zang, dans en muziek aan u worden gepresenteerd.

In Vrijheid Verbonden is een groep mensen die de handen ineen heeft geslagen om zich gezamenlijk te presenteren en zich samen sterk te maken voor de democratie. De eerste presentatie was in 2005, bij het zilveren regeringsjubileum van koningin Beatrix. Ook dit jaar zal Prinses Beatrix als hooggeëerde gast aanwezig zijn.

U bent van harte uitgenodigd deze gezamenlijke bijeenkomst bij te wonen op maandag 22 januari 2018, 15:30-17:30 uur, in TivoliVredenburg, Vredenbrugkade 11 te Utrecht. Aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht. Vriendelijk verzoeken wij u uiterlijk vrijdag 12 januari 2018 middels de volgende link zich aan te melden: www.missienederland.nl/ivv2018.

Na aanmelding ontvangt u de bevestiging van inschrijving per mail. Deze dient u op 22 januari 2018 uitgeprint mee te nemen. Zonder een uitgeprinte bevestiging van uw aanmelding en een geldig legitimatiebewijs kunnen we u helaas geen toegang verlenen tot de bijeenkomst.

TivoliVredenburg

Vredenbrugkade 11
Utrecht
Toon op Google Maps