Michiel van Dam verzorgt een filosofische spoedcursus ‘verwachtingsmanagement in tijden van Corona’. Michiel is praktiserend stoïcijn en heeft zichzelf opgesloten vanwege hoog gezondheidsrisico. Meditatieleraar Thabo Hollander laat je de ruimte binnenin jezelf ervaren en helpt je om die zelf verder te vergroten. Via de chat kun je live vragen stellen, tips uitwisselen of grappen maken.
Datum: 22 april. Tijd: 20:00. digitale inloop 19:45
Meld je gratis aan en ontvang de Zoom 
(video conference) link.

https://zinonline.eventbrite.nl

ZIN!
ZIN! zoekt naar moderne zingeving. We keren oude tradities uit het westen en oosten binnenstebuiten, op zoek naar wijsheid en praktische handvatten voor de grote vragen van vandaag. In 2020 draait ZIN! om Ruimte. Elke editie schept ruimte in een ander gebied van je leven. Kijk hier voor meer informatie.

Over Zinnig Noord
ZIN! is een programma van Zinnig Noord, samen met de Tolhuistuin. Zinnig Noord is een open community rond zingeving. Een plek om diepgang en inspiratie te vinden en om andere interessante mensen te ontmoeten. De kunst van het leven staat centraal in zingevingsavonden en diepzinnige diners, in leergangen, leesclubs en kinderprogramma’s. Lees verder op de website van Zinnig Noord.

Online

Let op: dit evenement vindt online plaats!

Tolhuisweg 3
1031 CL Amsterdam
Nederland
Toon op Google Maps