“Je raakt niet verlicht door je beelden van licht voor te stellen, maar door je innerlijke duisternis te leren kennen.” Carl Gustav Jung

Wie kent ze niet: de innerlijke criticus, de eeuwige twijfelaar of de innerlijke saboteur? Iedereen heeft een schaduwkant en daar blijven we het liefst bij weg. In deze spannende editie van ZIN! op 18 maart verzamelen we onze moed en laten een zaklamp schijnen op de monsters onder ons bed.

ZIN!
ZIN! zoekt naar moderne zingeving. We keren oude tradities uit het westen en oosten binnenstebuiten, op zoek naar wijsheid en praktische handvatten voor de grote vragen van vandaag. In 2020 draait ZIN! om Ruimte. Elke editie schept ruimte in een ander gebied van je leven. Kijk hier voor meer informatie.

18 maart:  Ruimte voor je schaduwzijde
13 mei:  De ruimte om je heen
23 september:  Ruimte in je hoofd
18 november:  Ruimte voor religie

Over Zinnig Noord
ZIN! is een programma van Zinnig Noord, samen met de Tolhuistuin. Zinnig Noord is een open community rond zingeving. Een plek om diepgang en inspiratie te vinden en om andere interessante mensen te ontmoeten. De kunst van het leven staat centraal in zingevingsavonden en diepzinnige diners, in leergangen, leesclubs en kinderprogramma’s. Lees verder op de website van Zinnig Noord.

Tolhuistuin

Tolhuisweg 3
Amsterdam
Nederland
Toon op Google Maps